Toimitusehdot

Toimitus maksaa 5,90€ - 7,90€. (Posti, Matkahuolto)

Kotiinkuljetus 5,90€ - 12,90€ (pääkaupunkiseudulla). 

Mahdollisuus saada tuotteet kotiin saman päivän aikana, kun tilaus on tehty  ja maksettu ma–pe klo 13 mennessä. Toimitusalueena 30km varhelantiestä, lukuun ottamatta saaristoalueita. Sovi kuljetusajankohdasta suoraan sähköpostiin info@moosrmarket.fi. 

 

Toimitustapa on postitus / kuljetus.  

 

MAKSUTAVAT:

Tilaukset maksetaan asiakkaan valitsemalla maksutavalla. Tilaus lähetetään eteenpäin, kun maksusuoritus tilauksesta on tehty.

 

Palautus:

Kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus alkaa siitä hetkestä, kun asiakas fyysisesti vastaanottaa tuotteen. Asiakkaan tulee olla Moosmarketiin asiakaspalveluun yhteydessä asiasta: info@moosmarket.fi

 

UUSIOKÄYTTÖ

Kun meidän asiakkaat tilaa meiltä tuotteet, tuotteet lähetetään erilaisissa paketeissa. Tarkoituksena on säästää luontoa ja uusiokäyttää ne pakkaustuotteet missä meidän tuotteet saappuvat tukusta. Kaikki paketit puhdistetaan ennen uusiokäyttöä. Olemme onneksi saaneet hyvää palautetta tästä uusikäytöstä. Monet kertoivat yllättyneensä positiivisesti. Kiitoksia teille ihanille asiakkaille ihanasta yhteistyöstä. 

P.S. Tottakai, jos itse et tue uusiokäyttöä etkä toivo tuotteesi kotiin yllättävässä paketissa, laita tietoa asiasta. Kunnioitamme meidän kaikkien asiakkaiden toivoa. 

 

Loistavaa vuotta 2023